ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Τεστ για κορωνοϊό κατ’ οίκον

τεστ για κορωνοϊό

Τεστ για τον κορωνοϊό της νόσου COVID-19 γίνεται μετά από λήψη υλικού κατ’ οίκον ή σε οποιοδήποτε χώρο φιλοξενείται ο εξεταζόμενος.

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει να υποστηρίζει μεγάλο αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη τη χώρα.

Αν έχετε ξενοδοχειακή μονάδα και ενδιαφέρεστε για τη συνεργασία μας, δείτε λεπτομέρειες εδώ, ή τηλεφωνήστε μας. Η προθεσμία για ιατρική συνεργασία λήγει στις 20 Ιουνίου 2020.

Δείτε επίσης το σχετικό newsletter μας εδώ

Το δείγμα λαμβάνεται με ειδικούς λεπτούς στυλεούς από τη μύτη ή το φάρυγγα.

Τα δείγματα μεταφέρονται σε ιατρικά εργαστήρια που εστιάζονται σε διαγνωστικές εξετάσεις μεγάλης εξειδίκευσης και ερευνητικού προσανατολισμού, με έμφαση στην έρευνα και την εργαστηριακή ιατρική υψηλού επιπέδου.

Η εξέταση γίνεται με ανίχνευση του RNA του Νέου Κορονοϊού 2019 (SARS CoV-2) από δείγματα φαρυγγικού επιχρίσματος με τη μέθοδο της Αντίστροφης Μεταγραφής και την Πραγματικού Χρόνου (Ποσοτική) Αλυσιδωτή Αντίδραση Πολυμεράσης (Real Time RT-PCR) (Μέθοδος Μοριακής Βιολογίας PCR).

Το αποτέλεσμα της εξέτασης είναι διαθέσιμο συνήθως σε λιγότερο από 24 ώρες από την άφιξη του δείγματος στο εργαστήριο. Υπό συνθήκες αυξημένου αριθμού σοβαρών κρουσμάτων, ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι την έκδοση αποτελέσματος μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Η συλλογή δειγμάτων από ύποπτα περιστατικά γίνεται με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Οι επισκέψεις μας για δειγματοληψίες γίνονται ακόμη και σε δύσκολα σημεία, όπως πλοία σε ναυπηγεία.

Μάθετε περισσότερα για τον κορωνοϊό COVID-19 ή SARS-CoV-2.

Τηλεφωνήστε μας στο 1144 ή στο 210 8060098.