Ικανοποίηση Ασθενών

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους που εμψυχώνουν όλους μας με τα καλά τους λόγια και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίζουμε το έργο μας. Εμείς πιστεύουμε ότι κάνουμε απλά το χρέος μας.

 

Βασίλειος Κουρτάκης Πρόεδρος Βιομηχανιών και Εμπορίου Οίνων και Αντιπρόεδρος της Αμπελοοινικής Συμβουλευτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για την άνευ προηγουμένου ποιότητα υπηρεσιών που παρείχε η Κατ’ Οίκον Νοσηλεία στη μητέρα μου. Είναι παρήγορο ότι υπάρχουν στη χώρα μας σοβαρές επιχειρήσεις σαν τη δική σας.

hoMed - Ικανοποίηση Ασθενών - Βασίλειος Κουρτάκης


Leonie Crook Διπλωματικό σώμα της Ισπανίας

 

Σας γράφω για να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τις ιατρικές υπηρεσίες που δέχθηκα κατά την παραμονή μου στην Ελλάδα. Διαπίστωσα ότι οι ιατρικές υπηρεσίες ήταν πολύ υψηλής ποιότητας. Όχι μόνο εντυπωσιάσθηκα από το υψηλό επίπεδο της ιατρικής παρακολούθησης, αλλά βρήκα τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό πολύ φιλικό, ώστε με έκαναν να αισθάνομαι χαλαρή και ασφαλής στα χέρια σας. Πρόκειται να υποβληθώ σε εγχείρηση, ύστερα από την εύστοχη διάγνωση που κάνατε στην Ελλάδα. Φοβάμαι, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να προχωρήσω. Ευχαριστώ για την ευγενική σας φροντίδα.

hoMed - Ικανοποίηση Ασθενών - Διπλωματικό Σώμα Ισπανίας


Ιωάννης Γρηγοριάδης Πρέσβυς Ελλάδος επί Τιμή

Αποτελεί ευχάριστο καθήκον μου να εξάρω τις υπηρεσίες που μου προσφέρθηκαν από την Κατ’ Οίκον Νοσηλεία. Τη νύκτα της 28ης Νοεμβρίου βρήκα άμεση ανταπόκριση από την υπηρεσία σας αυτή. Η φροντίδα της οποίας έτυχα, ύστερα από απασχόληση πολλής ώρας, υπήρξε απολύτως λυσιτελής.

Ειδικότερα επιθυμώ να εξάρω το αίσθημα ανθρωπιάς, τόσο σημαντικό για την πάσχουσα ή τον πάσχοντα, το οποίο όλα τα μέλη της Υπηρεσίας επέδειξαν.

hoMed - Ικανοποίηση Ασθενών - Πρέσβυς επί τιμή


Κωνσταντίνος Δρακόπουλος τ. Πρόεδρος των “Ελληνικών Ναυπηγείων”.

Την ημέρα που σας είδα δεν είχα την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω πραγματικά. Οι προσπάθειες που καταβάλατε για να απαλύνουν όσο ήταν δυνατόν τις τελευταίες στιγμές της αγαπημένης μου Μητέρας, θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου. Παρακαλώ δεχθείτε τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου για όλα αυτά που κάνατε.

Με τιμή,

Κ.Δ.


Καίτη Ηλιού

Κύριε Διευθυντά, με τις γραμμές αυτές θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου, τόσο προς εσάς όσο και προς τους ιατρούς (δεν αναφέρω τα ονόματά τους από φόβο μήπως λησμονήσω κάποιον εξ αυτών) και το νοσηλευτικό προσωπικό της Κατ’ Οίκον Νοσηλείας για τον εξαίρετο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσατε την προσφιλή μου Μαρία Πολυμενάκη μέχρι την έξοδό της από τη ζωή. Υπό συνθήκες συχνά δύσκολες και πιεστικές αντιμετωπίσατε άψογα τα προβλήματα της υγείας της, μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου. Με τις καλύτερες ευχές μου,

hoMed - Ικανοποίηση Ασθενών


Ιωάννα Γρηγοριάδη

Νύχτα. Βήχας δυνατός. Βήχας είναι, θα περάσει. Δεν περνάει. Αγριεύει, δεν σταματά με τίποτα. Οι ανάσες γίνονται πιο λίγες. Πιο δύσκολες .

Δεν είναι βήχας αυτός. Είναι αλλεργική κρίση. Πνίγομαι. Ο άντρας μου απελπισμένος. Έχουμε ανάγκη βοήθειας. Πετιέται στο τηλέφωνο. “Έρχονται, κρατήσου!”

Κρατιέμαι, αλλά ο βήχας δεν κρατιέται. Αισθάνομαι το λαιμό μου πρησμένο, κλειστό. Πνίγομαι. Δυο λεπτά και μας παίρνουν στο τηλέφωνο. “Είμαστε στο δρόμο”. Ακόμη δυο λεπτά. “Πλησιάζουμε, φθάνουμε”.

Οι δυνάμεις μου αρχίζουν να με εγκαταλείπουν. Ξαπλώνω. Δεν βοηθά τον βήχα. Πνίγομαι ακόμη χειρότερα.

Έξαφνα δυο λευκές σιλουέτες μπαίνουν τρέχοντας στο δωμάτιό μου. Μου ρίχνουν μια ματιά και αμέσως αρχίζουν την δράση.

Οι φύλακες άγγελοι ήρθαν. Αφήνομαι με εμπιστοσύνη στα χέρια τους. Τι ανακούφιση!

Σε λίγο η αναπνοή γίνεται πιο εύκολη. Οξυγόνο. Ακόμη λίγο και η αναπνοή είναι ελεύθερη.

Πότε και πως τελείωσε ο βήχας δεν το ξέρω. Θα μου έκαναν ένεση αλλά δεν την αισθάνθηκα.

Ασχολούνται ακόμη μαζί μου, ώσπου να γίνω τελείως καλά.

Τους ευχαρίστησα: Τους είπα πόσο η καρδιά μου κτυπούσε από ευγνωμοσύνη για εκείνους: Δεν είμαι βέβαια. Το ελπίζω.

Αλλά πάντοτε θυμάμαι τη νύχτα που Φύλακες Άγγελοι μπήκαν τρέχοντας στο δωμάτιό μου.


Ιωάννης Κοσσένας

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τη μονάδα Νοσηλείας κατ’ Οίκον για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον πατέρα μου Δημήτριο Κοσσένα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του και ιδιαιτέρως το γιατρό κ. Παπαζήση για το ενδιαφέρον του.


Σεβαστή Πολυχρονιάδου – Νίκος Ζουμπούλης (Δημοσιευμένο ευχαριστήριο)

Παρά τον αβάσταχτο πόνο μας για την απώλεια της μητέρας μας Ελένης Πολυχρονιάδου θεωρούμε υποχρέωσή μας σαν ελάχιστο φόρο εκτίμησης να ευχαριστήσουμε θερμά και να συγχαρούμε την ιατρική ομάδα και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας “Κατ’ Οίκον Νοσηλεία” που με άρτια οργάνωση, εξοπλισμό και άοκνες προσπάθειες επί 24ώρου βάσεως προσέφεραν τις υπηρεσίες τους. Η ανωτέρω μονάδα ευχή είναι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση καθ’ όσον ανεβάζει κατά πολύ τον ιατρικό μας πολιτισμό.

Σεβαστή Πολυχρονιάδου
Νίκος Ζοπυμπούλης


Αλεξάνδρα Πρωτοπαπά

Αγαπητέ Κύριε Παπαζήση,

Αισθάνομαι την ανάγκη, τώρα που ολοκληρώθηκε η προσφορά των υπηρεσιών σας, όσον αφορά στην αποκατάσταση της υγείας της μητέρας μου, να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες προς εσάς προσωπικά και προς όλους τους συνεργάτες σας, για τον εξαίρετο τρόπο με τον οποίον επιτελέσατε το έργο σας.

Από την πρώτη στιγμή που επικοινώνησα μαζί σας αργά το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα που σας αποχαιρετήσαμε, αισθανθήκαμε – η μητέρα μου ως ασθενής και εγώ ως συγγενικό πρόσωπο – πως η ευεργετική παρέμβασή σας στο πρόβλημά της και στις ανάγκες μας πραγματοποιήθηκε με βάση και μέτρο την “ανθρώπινη ιδιότητά σας”. Δυστυχώς οι εμπειρίες που έχουν καταχωρηθεί στη μνήμη μου από αντίστοιχες νοσηλείες της μητέρας μου στο παρελθόν σε άλλα νοσοκομεία, μείωσαν έως και πολλές φορές εξαφάνισαν αυτή την ιδιότητά μας και διεύρυναν το ρόλο του συγγενούς με ρόλους όπως του θεράποντος ιατρού, του συντονιστή των ιατρικών υπηρεσιών, του επαίτη της οφειλόμενης προσοχής.

Η κυριολεκτική σημασία της αρχαίας ελληνικής λέξης “θεραπεία” διαπότισε τη συμπεριφορά όλων των προσώπων που ενεπλάκησαν στη θεραπευτική αγωγή της μητέρας μου κατά τη διάρκεια της “κατ’ οίκον νοσηλείας της”:

  • Στο τηλεφωνικό κέντρο συναντήσαμε άμεση εξυπηρέτηση, ευγένεια που πήγαζε από ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο, επαγγελματισμό, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
  • Νοσηλευτές και νοσοκόμοι, όλοι ανεξαιρέτως, με προθυμία, ευγένεια και ουσιαστικές γνώσεις “έτειναν ευήκοα ώτα” σε όλες τις ανάγκες του ασθενούς και των συγγενών του, χωρίς να παρακάμπτουν καμία που κατά την εκτίμησή τους θεωρούσαν ήσσονος σημασίας.
  • Οι ιατροί, ακούραστοι, θεράποντες με την πραγματική σημασία του όρου, παρευρίσκοντο σωματικά και ψυχικά κάθε στιγμή και καθ’ όλο το 24ωρο δίπλα μας, επαγρυπνώντας, έτοιμοι να μας βοηθήσουν.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας ζητήσω να συνεχιστεί η συνεργασία μας, καθώς το πρόβλημα της υγείας της μητέρας μου επιβάλλει τη διαρκή παρακολούθηση και φροντίδα από τους οικείους της και τους ειδικούς και να σας ευχηθώ η προσφορά σας να αποτελεί πηγή ενέργειας, ώστε να καταφέρετε να προαγματοποιείτε απρόσκοπτα το δημιουργικό σας έργο.

Με τις θερμές ευχαριστίες μου
Αλεξάνδρα Πρωτοπαπά


Αγάθη Φραγκισκάτου

Αγαπητέ Κύριε Παπαζήση,

Υπαάρχει μεγάλη πιθανότης μέσα στον φόρτο του λειτουργήματός Σας να μην είναι πια προσιτό στη μνήμη Σας το όνομα της γηραιάς συμπατριώτισας που νοσηλεύσατε στο σπίτι της τον περασμένο Δεκέμβριο.

Με μεγάλη καθυστέρηση, για λόγους ανεξαρτήτους της καλής μου θελήσεως, Σας γράφω τώρα για να Σας ευχαριστήσω θερμά, όχι μόνο για την σημαντική για μένα Ιατρική Σας βοήθεια που τόσο συνετέλεσε – παρά τα 92 μου χρόνια – στη γρήγορη ανάρρωσή μου, αλλά επίσης για την εκτός Ιατρικής, φιλική και τόσο συμπαθητική Σας διάθεση απέναντί μου.

Μαζί και πάλι με τις θερμές μου ευχαριστίες, δεχθείτε παρακαλώ και την έκφραση της ιδιαιτέρας εκτιμήσεως στο πρόσωπό Σας.

Αγάθη Φραγκισκάτου


ATHENS HILTON

Dear Dr. Papazisis,

On behalf of Mrs Schoeman and the hotel, I would like to thank you for all your help you have provided for Mrs Pia Schoeman’s emergency situation.

We greatly appreciate your prompt and effective intervention in such crucial times and the good care you generously offer to our guests.

The Team of Homed and yourself, have made us feel once more confident for cooperating with you! Thank you again for your invaluable and reliable assistance!

Sincerely,

Helen Tsafara
Front Desk Manager


Easy Coutiel Marketing Manager at UNIVERSAL MUSIC GREECE (δημοσιευμένο κείμενο)

…δημιουργείς οικογένεια…παιδιά…υποχρεώσεις και παράλληλα έχεις και μια εργασία με πολλές απαιτήσεις…

Είναι σχεδόν σίγουρο οτι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να σταθείς δίπλα στους γονείς σου που αργά ή γρήγορα (μακάρι το πρώτο), θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα υγείας… Όταν μάλιστα είναι σοβαρό και συνήθως με τους ίδιους να μην είναι και πολύ “συνεργάσιμοι” ως ασθενείς, τότε πολλές φορές φτάνεις στα όρια σου…

Τον Ηλία (τον θεωρώ πλέον δικό μου άνθρωπο και γι αυτό δεν τον αποκαλώ “Κύριο Παπαζήση”), μου τον σύστησε μία φίλη μου. Στο σπίτι και για 4 πολύ δύσκολους μήνες, ο ίδιος αλλά και όλοι οι συνεργάτες του, στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου σαν επιστήμονες αλλά και σαν άνθρωποι, μέχρι την τελευταία του στιγμή…

Απο τον Ιούνιο του 2008, η μητέρα μου πλέον, χρήζει σχεδόν συνεχούς παρακολούθησης αλλά και εξετάσεων στο σπίτι. Για μία ακόμη φορά η συνεργασία μου με την HOMED είναι άψογη…

Η εμπιστοσύνη στον γιατρό, παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Πόσο μάλλον περισσότερο όταν για διάφορους λόγους, δεν μπορείς να είσαι συνέχεια κοντά στους ανθρώπους σου…

Η εμπιστοσύνη διεκδικείται και ο Ηλίας Παπαζήσης με τους συνεργάτες του την κέρδισαν επάξια… Αυτές είναι οι δικές μου εμπειρίες και πιστέψτε με οτι δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να τις περιγράψω εδώ, αν δεν άξιζε πραγματικά να το κάνω…