Αιμοληψια στο σπιτι

Επείγουσες εξετασεις αιματος, γίνονται με αιμοληψια στο σπτι, αυθημερόν.

Κάθε μέρα τα συνεργαζόμενα εργαστήριά μας λειτουργούν μέχρι το βράδυ, έτοιμα να επεξεργασθούν δείγματα αμέσως μετά την παραλαβή τους. Σάββατο – Κυριακή και αργίες μέχρι το μεσημέρι.

Έμπειροι νοσηλευτές – αιμολήπτες μπορούν με ένα τηλεφώνημα να μεταβούν στο σπίτι του ασθενούς, να πραγματοποιήσουν αιμοληψία και να μεταφέρουν άμεσα το δείγμα στο εργαστήριο. Τα αποτελέσματα βρίσκονται στη διάθεση του ασθενούς ή του θεράποντος ιατρού σε λογικό χρόνο (συνήθως λιγότερο από 2-3 ώρες, ανάλογα με την εξέταση) από την παραλαβή του δείγματος στο εργαστήριο.

Τα αποτελέσματα λαμβάνονται τηλεφωνικά (εκείνα που έχουν σημασία για λήψη άμεσων αποφάσεων όπως χορήγηση ορού ή εισαγωγή του ασθενούς σε νοσοκομείο), καθώς και με fax, email ή ταχυδρομικά.

Σε περίπτωση παθολογικών αποτελεσμάτων που χρειάζονται επείγουσα αντιμετώπιση (ηλεκτρολυτικές διαταραχές, υπεργλυκαιμία ή υπογλυκαιμία), οι νοσηλευτές μας είναι έτοιμοι να μεταβούν πάλι στον ασθενή και να προβούν σε χορήγηση ορού με κατάλληλη σύσταση, σύμφωνα με ιατρική οδηγία από τον θεράποντα ιατρό, ή από δικό μας ιατρό που θα επισκεφθεί εν συνεχεία τον ασθενή.